's-Gravenzande eenvoudig naar halve finale Westland Cup

Voetbalvereniging FC 's-Gravenzande is dinsdagavond vrij eenvoudig doorgedrongen tot de halve finale van de Flynth Westland Cup. De fusieclub versloeg in de kwartfinale sportclub Monster met liefst 6-0.

Monster startte de wedstrijd fel, maar 's-Gravenzande bleek voetballend beter. Al na dertien minuten stond de 1-0 op het scorebord. Na een pass van Patrick Triep was het Twan van Meerten die de openingstreffer maakte. Rob Klop zette zeven minuten voor het einde van de eerste helft de 2-0 ruststand neer.

Ook na de theepauze bleef 's-Gravenzande de betere ploeg. Drie minuten na rust scoorde Frank Broos de derde treffer van de avond. Het duurde daarna tot het laatste kwartier voor er weer een doelpunt viel, maar het was Yuri Westhoff die de 4-0 op het bord zette. Diezelfde Westhoff maakte niet veel later ook de 5-0. Vlak voor tijd konden de supporters van 's-Gravenzande hun geluk niet op. Met een bal in de rechter kruising noteerde Kirill Slutskyy namelijk de eindstand.

FC 's-Gravenzande speelt in de halve finale tegen de winnaar van de wedstrijd Westlandia (zo.)-Verburch