Danny  Ploegaert Archief

Danny Ploegaert Archief

Zaterdagvoetbal: HVC'10 en MVV'27 verliezen

HVC'10 heeft het inhaalduel tegen TAVV niet in winst weten om te zetten. MVV'27 werd uitgeschakeld in het bekertoernooi.

Tweede klasse C

HVC'10 heeft het restant van de inhaalwedstrijd tegen TAVV niet in winst kunnen omzetten. Vorige maand werd de wedstrijd na ruim 18 minuten gestaakt vanwege de opgelopen beenbreuk van Robin van der Meer van HVC'10. In de resterende 72 minuten kwam TAVV tweemaal op voorsprong en kon HVC'10 alleen bij de 1-0 achterstand gelijk maken. Bij een 1-1 stand werd Jeffrey van den Bos met twee keer geel voortijdig naar de kleedkamer gestuurd. In de slotfase sloeg TAVV toe en scoorde het de winnende treffer. Ondanks de winst op HVC'10 ging de periodetitel naar SVC'08, dat na het verlies tegen Be Fair op doelsaldo de tweede periodetitel binnenhaalde.

Bekervoetbal

MVV'27 heeft de finale om de districtsbeker niet weten te bereiken. In Rotterdam was VVOR in de halve finale net te sterk voor de Maaslandse formatie. VVOR opende sterk en leidde halverwege de wedstrijd met 3-0. Na de hervatting wist MVV'27 halverwege de tweede helft binnen vijf minuten twee keer tot score te komen. De Maaslandse formatie kwam echter niet meer tot score ne moest een 3-2 nederlaag incasseren.