Zaalhandbal heren: geen winst voor regioploegen

DIOS en het derde team van Quintus wisten geen overwinning te boeken. DIOS verloor het laatste competitieduel van BEVO. Quintus verloor de topper tegen DWS en heeft geen kans meer op de titel.

DIOS heeft de competitie afgesloten op plaats acht, In de laatste competitiewedstrijd wist de ploeg uit Midden-Delfland geen punt mee te nemen uit Limburg. In sporthal De Heuf in Panningen waren de reserves van Targos/BEVO te sterk. Na een 14-11 voorsprong bij rust won BEVO met 27-23. Makkelijk verging het de Limburgers niet, want DIOS vocht zich in de tweede helft in de wedstrijd en kwam terug tot 18-17.Daarna wist BEVO lange tijd een marge van twee treffers te houden en wist het in de slotfase uit te lopen naar vier doelpunten verschil (26-22). BEVO won voor zeventiende keer en eindigt als derde en neemt deel aan de nacompetitie. Bij DIOS stoppen Stev Pottuijt (speler) en Ian Pottuijt (teammanager).

Hoofdklasse C

De kans op het behalen van het kampioenschap is voor het derde team van Quintus gedaald naar nihil. In de Ballonhal in Den Hoorn verloor de Heulse ploeg de topper tegen DWS. De nummers twee en drie van de ranglijst maakten er een spannende wedstrijd van, waarin veel werd gescoord. DWS won met 33-29 en heeft de tweede plaats overgenomen van Quintus. DWS staat twee punten voor op Quintus. De Heulse ploeg heeft met nog twee wedstrijden te gaan drie punten achterstand op koploper HVV'70.