Zaalhandbal dames: Westlandia 2 speelt gelijk, VELO verliest

In de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen moest VELO wederom buigen voor een tegenstander. Streekgenoot Hellas was te sterk. De reserves van Westlandia speelden gelijk in Vlaardingen tegen sc Twist.

Veneco/VELO heeft in de streekderby tegen AJ Sports/Hellas geprobeerd om het avontuur in de eerste divisie winnend af te sluiten, echter de Haagse ploeg bleek toch net even te sterk voor de Wateringse ploeg. De ruststand was 12-14 in het voordeel van de bezoekers. Hellas won uiteindelijk met 28-24.

De reserves van WPK/Westlandia hebben voor de eerste keer dit seizoen een gelijkspel behaald. In sporthal Westwijk kwam de Naaldwijkse ploeg in het middenmoot duel tegen sc Twist niet verder dan een 15-15 gelijkspel. Beide ploegen waren elkaar aan elkaar gewaagd. Opvallend was dat in de eerste helft meer gescoord werd dan de tweede helft. De ruststand was 10-9 in het voordeel van Westlandia, dat achtste blijft staan.

De strijd om het kampioenschap gaat tussen Oliveo en WHC. Op de laatste speeldag ontmoeten beide ploegen elkaar. Oliveo staat twee punten voor. NEA speelt p/d-wedstrijden. Saturnus is gedegradeerd.