Archief

Komst McDonald's bij Maasdijk kwestie van tijd

Na de eerste aankondiging in januari vorig jaar is het lange tijd stil geweest rond de mogelijke komst van een vestiging van restaurantketen McDonald's naar een plek tussen de knooppunten Maasdijkplein en Westerlee. Maar inmiddels begint de komst concrete vormen aan te nemen.

Op een plattegrond van bedrijventerrein 'Honderdland fase 2' staat het wegrestaurant ingetekend op het zogeheten Eiland 1, met vlak daarbij een Tango-benzinestation. Volgens de Honderdland Ontwikkelings Combinatie is de komst van deze twee bedrijven zeker.

In de jongste besluitenlijst van het Westlandse college van B en W kan een bevestiging worden gevonden. Het college is van plan een zogeheten "verklaring van geen bedenkingen" te verlenen in verband met de aanvraag voor een omgevingsvergunning. Het ontwerpplan wordt op 5 april in de Commissie Ruimte besproken en vervolgens in de gemeenteraadsvergadering van 19 april voor het afgeven van de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen. Daarna wordt dit gedurende zes weken ter inzage gelegd als ontwerpbesluit, waartegen een ieder zienswijzen kan indienen.

Categorieen:
Maasdijk Westland Politiek