Volleybal: wisselende resultaten regioploegen

Promotieklasse A

MVC heeft in de Wethouder Smithal met 4-0 verloren van het vijfde team van Sliedrecht Sport. Alleen in de derde set was het spannend, maar kon MVC de set net niet naar zich toetrekken. Deze set eindigde in 23-25. MVC staat op plaats 10.

Promotieklasse C

VELO heeft de wedstrijd tegen Limes in winst omgezet. In de VELOhal won de Wateringse ploeg na een thriller met 3-2 van de tegenstander uit De Meern, die na de nederlaag hekkensluiter is. De vijfde set werd met 16-14 gewonnen door de thuisploeg. VELO staat op plaats tien.

Tweede klasse K

Monza heeft de uitwedstrijd tegen het derde team van VVV Delta niet in winst weten om te zetten. In Delft verloor de Monsterse ploeg et 3-1 van de thuisploeg. Alleen de eerste set werd gewonnen. Onza staat op plaats tien.

Tweede divisie C

VELO blijft op de tweede plaatst staan achter koploper Zaanstad 3. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt zeven punten. VELO won in eigen hal van VC Allvo met 3-1.

Tweede klasse I

PQV/Pijl Solutions blijft koploper en is uitgelopen op de nummer twee Scarabee, dat verrassend verloor. De Westlandse ploeg won in sporthal De Steupel in Nieuwkoop met 4-0 van het tweede team van Waterlanders.

Eerste klasse F

Het vierde team van Leython heeft in sporthal De Bloemerd in Leiderdorp met 3-1 gewonnen van Monza. De Monsterse ploeg won alleen de tweede set. Monza staat op plaats acht.

Tweede klasse B

MVC heeft de thuiswedstrijd tegen Intermezzo met 3-1 gewonnen. MVC is nu koploper en heeft één punt meer dan WIK 5 dat één wedstrijd minder heeft gespeeld.