Archief

Vierde nederlaag heren Quintus in kampioenspoule

De handballers van Koornneef W&S/Quintus hebben in de kampioenspoule de vierde nederlaag geleden. In sporthal Opperdam bleek Kras/Volendam net te sterk voor de Heulse ploeg. Volendam won met 35-28 en haalde daarmee de derde overwinning binnen.

De openingsfase ging gelijk op. Quintus nam met 4-3 nog wel de leiding, maar daarna moest de ploeg in de achtervolging. Het grootste verschil in de eerste helft was vier treffers (13-9), waarna Quintus knap terug kwam en met een 18-16 achterstand ging rusten.

Na de pauze wist Volendam de voorsprong enkele keren uit te breiden naar vier treffers, maar verder liet Quintus het in eerste instantie niet komen. De Heulse ploeg knabbelde steeds weer wat van de achterstand af en kwam dan op twee treffers. Verder liet Volendam de bezoekers niet komen. In de slotfase wist Volendam langzaam uit te lopen en de winst naar zich toe te trekken.

Quintus blijft als nummer zes geklasseerd met drie punten. Aanstaande zaterdag speelt het puntloze Tachos tegen E&O, dat één punt heeft.

Categorieen:
Sport