Archief

Twee agenten gewond bij aanhouding

Op de Laan van de Glazen stad in Naaldwijk is zondagnacht een worsteling geweest waarbij twee agenten gewond zijn geraakt.

Een motoragent hield een bestuurster aan die door het rode licht was gereden. Terwijl de agent met de vrouw in gesprek was en haar een bekeuring wilde uitschrijven, begon de bijrijder zich met het gesprek te bemoeien. Hij stapte op enig moment de auto uit om zijn ongenoegen over de aanstaande bekeuring kenbaar te maken. De motoragent heeft de man herhaaldelijk gewaarschuwd om weer in de auto te gaan zitten. Twee politiebikers kwamen assisteren. Toen de man niet wilde luisteren werd hij aangehouden. De man was onder invloed van alcohol en verzette zich tegen de aanhouding.

Er ontstond een worsteling tussen de 44-jarige Honselersdijker en de agenten, waarbij over en weer klappen vielen en de verdachte op enig moment een van de agenten om de nek vast greep. De drie agenten wisten de man uiteindelijk onder controle te brengen en te boeien zodat hij naar het politiebureau kon worden vervoerd. Twee agenten moesten voor behandeling van respectievelijk hun rug- en handletsel naar het ziekenhuis. De verdachte werd op het bureau onderzocht door een politiearts.

Categorieen:
Naaldwijk 112