WOS
Archief

Zaalhandbal: heren Westlandia winnen ruim

De heren van WPK/Westlandia hebben een goede overwinning behaald op Swift Roermond. Dames 2 verloor nipt van WHC, maar zag twee speelsters met zware blessures de wedstrijd voortijdig beƫindigen.

Heren

Tweede divisie B

Na twee wedstrijden op rij zonder overwinning kon WPK/Westlandia weer twee punten bijschrijven. In sporthal De Pijl werd voor de tweede keer dit seizoen gewonnen van Swift Roermond. De eerste wedstrijd werd in Roermond met 25-20 gewonnen. In eigen huis speelde Westlandia de twee voorgaande wedstrijden van zich af en maakten direct aanspraak op een overwinning. Na 60 minuten spelen stond een 27-23 eindstand in het voordeel van de thuisploeg op het scorebord.

Dames

Hoofdklasse D

De reserves van WPK/Westlandia moesten de tweede nederlaag op rij incasseren. In de Sosefhal verloor de Naaldwijkse ploeg van WHC Den Haag. Westlandia speelde een goed eerste kwartier, maar kon dat niveau gedurende de rest van de wedstrijd niet volhouden. Toch bereikte het een prima resultaat tegen de kampioen van het vorig seizoen. Na een 11-10 achterstand bij rsut verloor Westlandia met 21-20.Door het verlies van NEA tegen DWS heeft Westlandia uit de laatste vijf wedstrijden nog drie punten nodig om veilig te zijn. Bij Westlandia liepen Lesley van der Woude en Robin de Brabander zware knieblessures op. Van der Woude gleed uit over een plas water, ontstaan door een lekkage. Beide speelsters zijn naar het behandelcentrum gebracht voor nader onderzoek.

Categorieen:
NaaldwijkSport