WOS
Archief

Zondagvoetbal: alle regioploegen winnen

De regioploegen op zondag wisten alle een overwinning te boeken. Westlandia en Den Hoorn blijven koploper. VELO klimt gestaag op de ranglijst.

Hoofdklasse A

Westlandia blijft aan de leiding met negen punten verschil op naaste achtervolger . OFC volgt op tien punten achterstand. Op sportpark De Hoge Bomen was de Naaldwijkse ploeg duidelijk te sterk voor streekgenoot Quick. De Haantjes werden met 3-0 verslagen.

Eerste klasse B

Na het terugtrekken van SVDPW is de stand van deze klasse gewijzigd en dat legt VELO geen windeieren. De Wateringse ploeg is na de 2-1 overwinning op Wateringse Veld/GONA terug te vinden op plaats vijf met twee punten achterstand op de nummers drie en vier SJC en VOC.

Derde klasse B

Na de domper van vorige week heeft Den Hoorn de draad weer opgepakt en kon het drie punten in de zak steken na het bezoek bij Erasmus. Den Hoorn won met 3-1 en heeft nog steeds drie punten voorsprong op naaste achtervolger Wippolder, dat met 5-0 won van REMO. Concordia liet zich verrassen tegen De Ster en zakte naar plaats drie en heeft vijf punten achterstand op de koploper.Karakteristieken:

Westlandia - Quick 3-0 (1-0)


Marko van der Knaap (p), Jeroen Spruijt, Jevon Blijd

Velo - Wateringse Veld GONA 2-1 (0-0)

Brent Biesheuvel, Yani Bouras

Erasmus - Den Hoorn 1-3 (0-1)

Sem Remmerswaal, Donny van den Bos, eigend oelpunt