Archief
Facebook MVC 1

Facebook MVC 1

Volleybal: Eerste zege dames VELO

De volleybal-dames van VELO boekten hun eerste zege van dit seizoen.

Dames

De hekkensluiter VELO in de promotieklasse A, dat dit seizoen vier basisspeelsters moet missen, was dit weekend met 4-0 te sterk voor het tweede team van VV Haaglanden. VELO staat nog wel op de laatste plaats, maar de concurrenten Limes en VV Haaglanden zijn nu wel weer meer in het zicht. Er is door deze grote zege nog wel kans op het ontlopen van de degradatie. In de promotieklasse A boekte MVC een erg nuttige zege. De club uit Maassluis was thuis met 3-1 te sterk voor Forza Schouwen-Duivenland. MVC staat op de zevende plaats, maar de ploegen staan in deze klasse zo dicht bij elkaar waardoor lijfsbehoud nog niet zeker is.

In de tweede klasse J bood het damesteam van PQV/Pijl Solutions goed tegenstand tegen het zesde team van Kalinko, maar verloor uiteindelijk wel met 3-2. PQV staat nog voorlaatste. In klasse 2K verloor Monza de thuiswedstrijd tegen koploper VELO 3 met 1-3 en blijft negende in de stand op ranglijst.

Heren

In de tweede divisie wist het herenteam van VELO opnieuw te winnen. De Wateringers versloegen in eigen huis Irene met 3-1 en blijven de op de derde plaats staan. De achterstand op koploper Zaanstad is nog wel 10 punten. In klasse 1F was middenmoter Monza niet opgewassen tegen het tweede team van Zovoc: 1-3. In de tweede klasse B had MVC geen enkele moeite met het derde team van Spirit: 4-0. De ploeg uit Maassluis staat tweede met drie punten achterstand op WIK. In de tweede klasse I had koploper PQV/Pijl Solutions in een uitduel geen enkele moeite met Setumup: 0-4.

Categorieen:
MaassluisSport