Zondagvoetbal: Den Hoorn kleurt 'rood'

In het zondagvoetbal kwam Den Hoorn in 3B niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Taurus, binnen 20 minuten stond de ploeg al met 9 man. Westlandia won de wedstrijd in en tegen De Meern. In 1B werd GDA-VELO afgelast.

Westlandia won de uitbeurt tegen De Meern met 1-3, bij rust was het nog slechts 0-1. Marko van der Knaap scoorde halverwege de eerste helft vanaf 11 meter, nadat een eerder gegeven strafschop door Remon van Bochoven werd gemist. Na rust werd het nog even spannend toen de thuisploeg terugkwam naar 1-2, maar in de slotfase werd de bevrijdende treffer gemaakt.

Koploper Den Hoorn kwam in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Taurus niet verder dan 0-0. De scheidsrechter gaf, tot groot ongenoegen van de ploeg uit Midden-Delfland, in de beginfase al twee rode kaarten aan Den Hoorn. Zowel Koen Snelders als Nicky Clemens van den Bos werden naar de kleedkamer gestuurd.