WOS
Archief

In Maassluis zorgen om aanvullende verzekering

De Maassluise raadsfracties van CDA en PvdA maken zich zorgen over de actuele situatie rondom de Collectieve Aanvullende Verzekering voor zorgkosten. Het gaat om een verzekering die sinds jaar en dag aan de minima van Maassluis wordt aangeboden.

"Recent werd ons duidelijk dat het verstrekken van deze verzekering problematisch verloopt en dat sommige mensen die er al jaren een hebben, deze opeens deze niet meer krijgen. Deze Maassluizers kregen dit schriftelijk, vlak voor de Kerst te weten", aldus CDA en PvdA.

De fracties willen onder meer weten, waarom inwoners niet meer in aanmerking komen voor de betrokken verzekering. "En waarom zijn de brieven zo laat verzonden?", vragen zij.

Verder willen CDA en PvdA weten waarom informatie over de verzekering en het aanvraagformulier niet eenvoudig op internet te vinden zijn. Ook zijn zij benieuwd naar de financiƫle effecten van een eventuele uitbreiding van de doelgroep van mensen met een inkomen tot 110 procent van de bijstandsnorm tot mensen met 120 procent.

Categorieen:
MaassluisPolitiek