WOS
Archief

Basketbal: Alleen zege heren Green Eagles

Alleen de heren van Green Eagles wisten dit weekend te winnen. Het damesteam van de club uit Maassluis en de heren van Westland Stars verloren.

Dames

Green Eagles is in de promotiedivisie niet op gelijke hoogte gekomen met de tegenstander van zaterdagavond, Groene Uilen. De club uit Maassluis had op de ranglijst slechts twee punten achterstand, maar Green Eagles verloor het thuisduel met 53-66. Green Eagles blijft door dit resultaat voorlaatste.

Heren

De heren van Green Eagles hebben eindelijk weer eens gewonnen. Het team, dat de laatste 2 maanden volledig in de war was en nagenoeg alles verloor, won zaterdagavond erg knap van subtopper BV Octopus met 68-72. Green Eagles staat negende in de stand op de ranglijst van de landelijke tweede divisie D.

Het herenteam van Westland Stars was vrijdagavond niet opgewassen tegen koploper Bouncers Basketball. De Westlanders verloren in Gouda met de ruime cijfers van 79-54. Na de goede uitslagen van de voorgaande zes duel staat de regioclub nog wel in de middenmoot in de regionale eerste klasse.