WOS
Archief

Paul Vis

Zaalhandbal heren: DIOS en Quintus winnen moeizaam

In de eerste divisie wonnen DIOS en de reserves van Quintus een spannende uitwedstrijd.

De reserves van Koornneef W&S/Qiuintus staan nu alleen op de derde plaats van de ranglijst. De Heulse ploeg won zelf van promovendus Swift 2000 terwijl de reserves van Targos BEVO verloren van Sittardia. De twee koplopers Handbal Rotterdam en de reserves van Fiqas/Aalsmeer wonnen eveneens waardoor het verschil met Quintus nog steeds twee punten bedraagt.

In de Jo Gerrisenhallen in Roermond won Quintus na een spannende en moeizame wedstrijd met 29-27. Het betekende de achtste overwinning in een uitwedstrijd na negen wedstrijden op vreemde bodem. Volgende week ontvangt Quintus het Amsterdames APai/Aristos.

DIOS klom naar een zesde plaats op de ranglijst na een spannend handbalgevecht in Boekel. In sporthal De Burcht gingen Habo'95 en DIOS rusten met een 9-11 voorsprong voor de ploeg uit Midden-Delfland. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 26-25 mede door negen treffers van Frank Koole en zeven treffers van Frank Snelder. DIOS won voor de derde keer in acht uitbeurten. Volgende week komt streekgenoot WHC op bezoek in de Ballonhal.