WOS
Archief

Inbrekers mishandelen ouder echtpaar in Naaldwijk

Twee inbrekers hebben vrijdagavond een ouder echtpaar in Naaldwijk mishandeld, toen zij betrapt werden bij een inbraak. Het echtpaar van 73 en 77 jaar oud, kwam rond 18.30 uur thuis aan de Dijkweg, toen zijn licht in hun huis zagen branden.

Bij thuiskomst gooide een van de inbrekers de vrouw tegen de grond. De man kreeg klappen. Na de mishandelingen sloegen de inbrekers op de vlucht. Buiten stond een derde jongen op de uitkijk. Ambulancebroeders hebben de ouderen onderzocht, maar zij waren niet ernstig gewond.

Signalement

De twee jongens in de woning waren rond de 20 jaar oud, licht getint en ongeveer 1.80 meter lang. Ze droegen donkere kleding en een driekwart jas, waarvan eentje een logo op de voorzijde had. De jongen die op de uitkijk stond was een stuk jonger, waarschijnlijk 15 of 16 jaar.Hij was klein en had een smal postuur.

De politie heeft de zaak in onderzoek. De recherche komt graag met mensen in contact die iets verdachts hebben gezien bij de Dijkweg of elders in de omgeving. Ook wil de politie weten of mensen het drietal hebben gezien op de vrijdagavond. Bellen kan naar 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook, via 0800-7000.

Categorieen:
Naaldwijk112