WOS
Archief

Google Streetview

Donnerlaan 'schoonste straat'

De bewoners van de Donnerlaan in Naaldwijk hebben dit jaar de 'schoonste straat-competitie' van de gemeente Westland gewonnen, zo heeft de gemeente dinsdag bekendgemaakt.

Zij hadden van alle deelnemende straten op 1 januari het beste hun straat van alle jaarwisselingsrommel ontdaan. De bewoners van de Donnerlaan hebben hiermee een buurtbarbecue gewonnen, waarmee zij in juni nog kunnen nagenieten van hun overwinning.In alle deelnemende kernen is een winnende straat benoemd. Elk huishouden in de winnende straat (of een deel daarvan) ontvangt van de gemeente Westland, in samenwerking met WestlandTheater De Naald, een theaterbon ter waarde van 15 euro.

De winnende straten per kern zijn: Van der Marelstraat (Honselersdijk), Het Veld (Monster), Donnerlaan (Naaldwijk), Eliasdreef 58 t/m 84 (Poeldijk) en Peterseliestraat (Wateringen).

De 'schoonste straat-competitie' is opgezet om bewoners aan te moedigen na de jaarwisseling zelf de handen uit de mouwen steken en hun straat weer zo snel mogelijk op orde brengen en ontdoen van de restanten van vuurwerk en andere jaarwisselingsrommel. Alle voor deze competitie aangemelde straten zijn in de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag bekeken en aan het einde van de ochtend/begin van de middag beoordeeld op netheid.