WOS
Archief

Facebook MVC

Wisselende resultaten volleybalclubs bij hervatting competitie

De hervatting van de volleybalcompetitie leverde in deze regio wisselende resultaten op.

Dames

Het lijkt nu al bijna een onhaalbare opgave voor de dames van VELO om zich te handhaven. Ook de eerste wedstrijd na de winterpauze werd verloren. Middenmoter Dosko was met 4-0 te sterk. VELO, dat dit seizoen vier speelsters vanwege een zwangerschap mist, staat laatste in de promotieklasse B. In de promotieklasse A was MVC niet opgewassen tegen koploper Volley Meerkerk '95: 0-4. De damesploeg uit Maassluis is afgezakt naar de laatste plaats. In de tweede klasse J pakte de damesploeg van PQV/Pijl Solutions belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. PQV was met 3-2 te sterk voor het derde team van SKC en staat nu tiende.

Heren

De heren van VELO hebben de goede fase in de competitie ook na de feestdagen weten voort te zetten. In het duel tegen de andere subtopper VTC Woerden waren de Wateringers zaterdagavond met 3-1 de meerdere. VELO staat heel knap vierde in de landelijke tweede divisie. Middenmoter Monza was in de eerste klasse F niet goed genoeg tegen het derde team van VV Haaglanden: 3-2. Monza staat achtste in deze poule.

In de tweede klasse B wist MVC het gat met koploper WIK/Univé 5 niet te verkleinen. De heren uit Maassluis verloren zelfs met maar liefst 4-0 en blijven tweede op de ranglijst. In de tweede klasse I bleven de heren van PQV/Pijl Solutions koploper. De fusieclub was met 4-0 te sterk voor Leython.

Categorieen:
MaassluisSport