Zaalhandbal: Verburch verliest nipt van koploper

In de wedstrijd tegen koploper Gemini gaf Verburch goed weerstand, echter het leverde helaas geen punten op. De Poeldijkse ploeg verraste met goed spel en leidde zelfs halverwege de wedstrijd met 13-12. Na de pauze was Gemini trefzekerder mede doordat Verburch te veel kansen miste. Gemini won in sporthal Oosterpoort met 29-26. Over twee weken ontvangt Verburch het Amsterdamse Westsite.

Schipluiden heeft de derde thuisnederlaag geleden. In de Postkogekohal was Heerle met 21-16 te sterk voor de thuisploeg. De eerste en tweede helft waren zeer verschillend. Schipluiden heerste in de eerste helft en ging dankzij een goede verdedigig rusten met een 8-4 (!) voorsprong. Na de pauze startte Heerle voortvarend en zette het Schipluiden onder druk. De thuisploeg miste enkele kansen en dat had weerslag op het spel. Heerle profiteerde hiervan en behaalde het een niet verwachte 21-16 overwinning. Volgende week komt ROAC op bezoek bij Schipluiden. Om niet in de problemen te komen, moet de ploeg uit Midden-Delfland winnen.