Archief

Geen 'echte' opvolging Van der Wel bij HVC'10

Piet van der Wel heeft woensdagavond bij de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging HVC'10 geen 'echte' opvolging gekregen. Van der Wel vertrok na acht jaar als voorzitter bij de club uit Hoek van Holland. Secretaris Arjen van der Lugt bekleedt nu de functie van waarnemend voorzitter.

De vacature van voorzitter blijft open staan. Het bestuur van HVC'10 kiest er echter wel voor om de komende tijd met de nieuwe invulling te gaan werken.

Tijdens de ledenvergadering is Piet van der Wel benoemd tot erevoorzitter. Hij kreeg deze onderscheiding toegekend wegens het vele werk wat hij heeft verzet in zijn tijd als voorzitter. Van der Wel was als voorzitter van Hoekse Boys nauw betrokken bij de fusie tussen die club en vv Hoek van Holland en was als voorzitter van HVC'10 een drijvende kracht achter de bouw van de nieuwe accommodatie van de fusieclub.

Verder werd vertrekkend vice-voorzitter Wim Booij benoemd tot erelid. Ook Booij was, als voormalig voorzitter van vv Hoek van Holland en vervolgens vice-voorzitter van HVC'10, een belangrijke kracht bij de fusie tussen beide verenigingen. Vertrekkend penningmeester Cees Hoekman werd benoemd tot lid van verdienste. Die laatste titel kreeg ook bestuurslid Fokke van Oostrum toebedeeld, wegens jarenlange inzet voor onder meer de jeugdcommissie en het hoofdbestuur.