Archief

Dames Quintus toch tegen 'waardige' tegenstander

De handbalsters van Virto/Quintus nemen het vanavond toch op tegen het eerste team van Schuler Afbouwgroep/DOS. Dat meldt RTV Drenthe. Er was even sprake van dat de tegenstander uit Emmer Compascuum met een veteranenteam in Kwintsheul zou komen opdagen.

De wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor komend weekend, maar moest worden verplaatst vanwege Europese verplichtingen van DOS. Quintus mocht als thuisspelende club een nieuwe datum voorstellen en koos voor 17 of 19 november. Omdat de clubs er samen niet uitkwamen, besloot de handbalbond een knoop door te hakken en voor deze dinsdag te kiezen.

DOS-coach Rob Fiege was daar op tegen, omdat het de voorbereiding op de Europese wedstrijden zou verstoren. Hij zei vorige week nog gekscherend een pupillen- of veteranenteam naar Kwintsheul te sturen. Eerder vandaag zei hij toch maar de sterkste speelsters op pad te sturen. "Het is geen ideale voorbereiding, maar om verdere problemen te voorkomen hebben we ons geschikt", aldus Fiege tegen RTV Drenthe.

Categorieen:
Sport