Archief

Volleybal: Winst heren PQV, MVC en VELO

Heren

De heren van VELO hadden geen kind aan USV Protos. De Westlanders stuurden de bezoekers met een ruime 4-0 nederlaag naar huis. VELO staat in de landelijke tweede divisie C op de knappe vierde plaats.

In de eerste klasse F wist middenmoter Monza niet te verrassen tegen het vierde team van Inter/Rijswijk. De ploeg uit Rijswijk won met de ruime cijfers van 4-0.

In de tweede klasse B blijft MVC mee doen om de bovenste plaatsen. De formatie uit Maassluis won met 4-0 van Voleco 4 en staat nu op de tweede plaats. In de tweede klasse I staan de heren van PQV Pijl Solutions op basis van het minste aantal verliespunten op de eerste plaats. De Westlanders wonnen dit weekend eenvoudig met 4-0 van de reserves van RVV.

Dames

De dames van VELO blijven hekkensluiter in de promotieklasse C. De Wateringse dames wisten opnieuw het duel niet te winnen. De reserves van Zovoc waren met 3-1 te sterk. In de promotieklasse A is MVC enkele plaatsen opgeklommen en staat na deze wedstrijdronde negende. De ploeg uit Maassluis won met 3-1 van het vijfde team van VCN.

In de tweede klasse J staan de dames van PQV/Pijl Solutions ook na deze speelronde nog voorlaatste. De fusieclub verloor kansloos met 4-0 van Timios 4.