Archief

Zeventig politieagenten laten snor staan

Zeventig politieagenten van de eenheid Den Haag (waar Westland onder valt) laten deze maand hun snor staan. Dat zie politiewoordvoerder Cor Spruijt dinsdag op WOS Radio. Met de actie wordt aandacht gevraagd voor onderzoek naar prostaatkanker. Opsporingsprogramma WOS Alert op WOS TV staat vanaf woensdagavond uitgebreid stil bij deze actie.

De agent met de mooiste snor ontvangt eind deze maand de Frits Vrijenhoek Bokaal. De bokaal is vernoemd naar rechercheur Frits Vrijenhoek uit Delft. Hij kreeg tijdens zijn werk als politiewerk de diagnose prostaatkanker en is daar aan overleden.

Naast de 'snorrenactie' zijn er ook andere zaken te zien in WOS Alert. Er is opnieuw aandacht voor de poging tot woningoverval in september in Poeldijk. Op de bewuste avond belde een man met pantykous over zijn hoofd aan bij een huis aan de Nieuweweg. De bewoners deden echter niet open, en dat was hun geluk. Want de man had een mes bij zich.

De special van WOS Alert gaat deze maand over zakkenrollerij. Kijkers krijgen tips om het zakkenrollers zo moeilijk mogelijk te maken. WOS Alert is vanaf woensdagavond 19.30 ieder uur te zien op WOS TV. Ook verschijnt het programma op Uitzending Gemist.

Categorieen:
Poeldijk Westland Algemeen