Archief

's-Gravenzandse slagerij Poleij aan de top

Een daverend succes voor Keurslagerij Poleij uit 's-Gravenzande. Als nieuwkomer in de Slager met Ster-verkiezing 2015-2016 behaalde Poleij direct de maximaal haalbare score van drie sterren. Die eer viel ook ten deel aan vier collega's in Nederland, maar het beste rapportcijfer was voor de 's-Gravenzanders: gemiddeld 9.44.

De prijzen van deze competitie werden maandagavond uitgereikt in het Hart van Holland in Nijkerk. In het juryrapport over Poleij staat: "De uitstraling van de winkel en de producten is prachtig. De winkel heeft een groot en compleet assortiment met verschillende afdelingen. Prachtig concept en zeer vriendelijk geholpen."

Een enthousiaste Huub Poleij laat vanuit Nijkerk desgevraagd aan WOS Media weten: "Wij zijn begin dit jaar verhuisd en wilden weleens kijken, waar we staan. We zouden al blij zijn geworden van één of twee sterren."

Er is meer Westlands succes te vieren, want Slagerij Zwaard uit De Lier kreeg twee sterren toebedeeld. De jury over dit bedrijf: "Het enthousiasme van dit slagersechtpaar is de drijfveer van het succes. Ze brengen telkens nieuwe, eigen producten en blijven de klant verrassen. Daarnaast investeren ze ook tijd en geld in hun team."