Archief

Autobedrijf Tok doorzocht door politie en belastingdienst

Woensdagochtend heeft de politie samen met de gemeente, een specialistische eenheid van het leger en de belastingdienst het pand van autobedrijf Tok aan het Mackayplein in Maassluis doorzocht. Dat heeft de politie van Maassluis op Facebook bekendgemaakt.

Ter plaatse zijn diverse goederen gevorderd voor onderzoek. Daarnaast heeft de belastingdienst meerdere voertuigen in beslag genomen die in het pand stonden. De politie meldt bovenaan het Facebookbericht dat Misdaad niet loont.

Ebru Tok, die met haar adviesbureau in hetzelfde pand zit als het autobedrijf is erg verbaasd over wat er gebeurd is, zo liet ze desgevraagd weten aan WOS Media. Tok denkt dat dit weer een typisch geval van tunnelvisie is: "Ze denken een Turkse familie met dure auto's, daar klopt iets niet."

Ebru Tok is zelf juriste en begrijpt niets van de situatie: "Ik ga toch geen auto's hier houden die met misdaadgeld gekocht zijn!?" Ze zegt een dergelijke behandeling inmiddels wel gewend te zijn. Tok wacht de verdere ontwikkelingen af.

Categorieen:
Maassluis Algemeen