Archief

Wethouder Meijer valt uit tegen Peter Duijsens

Voor wethouder Bram Meijer van Westland was dinsdagavond de maat vol. Hij werd zó boos op fractievoorzitter Peter Duijsens van Westland Verstandig, dat hij hem toebeet: "U bent werkelijk volstrekt onhandelbaar!"

Duijsens had een rondvraag ingediend over de inzage in de contracten die de gemeente voor de bouw van de twee nieuwe gemeentekantoren heeft gesloten. Tijdens de raadsvergadering op 14 oktober jl. had Meijer inzage in die stukken toegezegd, maar daar was tot dusver nog niets van terechtgekomen, zo verweet Duijsens de wethouder.

Meijer vroeg de voorman van Westland Verstandig om de geluidsopname van de bedoelde raadsvergadering nog eens te beluisteren. Dan zou hij kunnen horen dat er na twee tot drie weken een memo zou komen, waarna de stukken (onder geheimhouding) kunnen worden ingezien. Doordat er vorige week in de herfstvakantie geen collegevergadering is geweest, kon Meijer het niet eerder in B en W afstemmen dan deze dinsdag. "Het memo komt eraan. Ik kom mijn toezeggingen gewoon na", aldus Meijer.

Categorieen:
Westland Algemeen