Archief

Volleybal: Alleen herenploegen presteren goed

Heren

De herenploeg van VELO blijft het uitstekend doen in de landelijke tweede divisie. De Wateringers wonnen dit weekend met 3-1 van VV Haaglanden en zijn opgerukt naar de derde plaats. VELO is de hoogste spelende regioploeg.

In klasse 1F verloor Monza de uitbeurt tegen DEO. De Monsterse fusieclub kwam met 3-2 nipt tekort en staat in de middenmoot. In de tweede klasse I behoudt de herenploeg van PQV Pijl Solutions de plek in de subtop. De degradant van vorig seizoen was met 4-0 veel te sterk tegen de politie-agenten van HPSV. In de tweede klasse B behoudt ook MVC haar plek in de subtop. De ploeg uit Maassluis won met 4-0 van het vijfde team van Volley Zuid.

Dames

De dames van VELO kunnen maar geen duel winnen in de Promotieklasse C. De Wateringse formatie won tegen Kalinko wel de eerste twee sets, maar toch liepen de bezoekers nog uit naar een 2-3 zege. VELO staat teleurstellend laatste. In de Promotieklasse A heeft ook MVC het nog lastig. De dames uit Maassluis staan voorlaatste na de 1-3 nederlaag tegen Volley Zuid. In 2J verloor PQV Pijl Solutions met 3-2 tegen de reserves van VCO en in 2K wist ook Monza niet te winnen. De ploeg uit Monster moest met 3-1 het hoofd buigen in het uitduel tegen DEO.