Archief

Opgesloten in hondenhok voor kneusjes in asiel

Oudjes en lastpakken en de dieren die een oog of een poot missen hebben het niet gemakkelijk in het asiel. Deze dieren vinden niet snel een nieuw baasje en blijven daarom vaak lang zitten. Om geld op te halen voor deze dieren laten de Naaldwijkse Carla Plag en haar dochter zich eind volgende week 24 uur opsluiten in een hondenhok. Ze doen dat voor de actie 'Help! Ik heb een hondenleven'.

Het enige wat ze krijgen in het hondenhok is water en brood; geserveerd in hondenbakken. Maar hoe meer geld ze ophalen hoe meer luxe ze krijgen. Dan krijgen ze bijvoorbeeld warm eten of mogen ze even naar buiten om te luchten.

Carla heeft donderdag al even geoefend bij dierenasiel 't Julialaantje in Rijswijk. Ze heeft daar even geproefd hoe het is om opgesloten te zitten in een hondenhok. Nu was het maar voor even, maar Carla heeft het gevoel dat het heel wat met je doet als je 24 uur vast zit in zo'n kleine ruimte.

Carla en haar dochter worden 26 en 27 september 24 uur lang opgesloten. Ze zijn te volgen via deze site: www.justgiving.nl/boevenbende.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen