Archief

Man met groene Toyota lost schoten in 's-Gravenzande

Flink wat consternatie in de Prins Bernhardstraat in 's-Gravenzande in de nacht van vrijdag op zaterdag. Daar waren even voor 1.00 uur enkele knallen te horen. Na onderzoek bleek het te gaan om pistoolschoten.

Een getuige zag twee jonge mannen over een schutting van een woning kijken en gingen er daarna vandoor in een groene Toyota richting de Eikenlaan. Niet veel later keerde de auto om, waarna de bijrijder uitstapte op de kruising Prins Bernhardstraat/Wilhelminastraat. Hij loste enkele schoten in de richting van een woning. Niemand raakte gewond.

Verschillende politie-eenheden gingen die kant uit en zetten meerdere straten in de omgeving af. De Forensische Opsporing en een speurhond zochten naar bewijsmateriaal. Er werden hulzen gevonden en in één van de woningen was een kogelinslag te zien.

Een groene Toyota die tijdens het onderzoek langsreed werd nog tot stoppen gemaand op het nabijgelegen industrieterrein. Na onderzoek bleek dat de auto niets met het eerdere voorval te maken had.

De politie is op zoek naar meer getuigen. De bijrijder was blank en ongever 1.96 lang met een tenger postuur. Hij droeg een spijkerbroek met daarop een zomerjack en had kort stekeltjeshaar. Wie meer weet kan zich melden via het nummer 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen