Archief

Geen Westlandse tennisprofs tegen LTC Naaldwijk

Wie dit weekend had gehoopt Westlandse tennisprofs te treffen bij LTC Naaldwijk, komt bedrogen uit. Ze zijn allemaal actief op buitenlandse toernooien en hebben daardoor geen tijd om in de eredivisie te spelen.

Geboren 's-Gravenzander Thiemo de Bakker komt daarom niet uit voor TC Salland, dat zaterdag op bezoek gaat in Naaldwijk. Hij staat in de halve finale van het challengertoernooi in het Italiaanse Vicenza. Michaëlla Krajicek, ook op de loonlijst van Salland, is actief in het dubbelspel van Roland Garros.

Zondag krijgt Naaldwijk bezoek van het Haagse Leimonias. De Monsterse Arantxa Rus speelde de afgelopen drie wedstrijden voor die club, maar reist nu af naar Italië voor het ITF-toernooi in Brescia. De gehoopte ontmoeting tussen Arantxa en haar voor Naaldwijk-spelende zus Kim gaat daarom niet door.

Goed nieuws voor de fans is er wel. Hagenaar Robin Haase is terug van Roland Garros en komt nu in actie voor Naaldwijk. De nummer 79 van de wereld neemt zijn coach Mark de Jong mee, die eveneens gaat spelen voor de Westlanders.