Archief

Dronken automobilist duikt bij Nieuweweg water in

Een dronken automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn wagen het water ingereden aan de Nieuweweg in Honselersdijk. De man blies bij controle 800 ugl, waar het maximum op 220 ugl staat, dus reken maar uit.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee op het gedeelte tussen de Rolpaal en de dorpskern van Honselersdijk. Tot geluk van de dronken rijder, werd zijn duik opgemerkt door een andere automobilist. Deze zag op het ene moment de betreffende auto in zijn achteruitkijkspiegel en het volgende moment een grote plons in het water.

De bestuurder kon met hulp van andere verkeersdeelnemers uit het water worden gehaald. Dat had nog wat voeten in de aarde, omdat de man aanvankelijk achter het stuur bleef zitten en geen aanstalten maakte om het voertuig te verlaten, vermeldt Regio 15. Na onderzoek in de ambulance is de man naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn auto is total loss.

Omdat het onduidelijk was of er meer personen in de auto hadden gezeten, zijn brandweerduikers en brandweermensen in waadpak te water gegaan om de vaart af te zoeken. Er werd echter niemand meer aangetroffen.

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen