Archief

Aanbieders theaterlessen voor jeugd gezocht

Westland Cultuurweb is op zeer korte termijn op zoek naar aanbieders voor lessen theater aan kinderen en jongeren in de gemeente Westland. Reden is, dat Stichting Koperen Kees geen zekerheid kan geven over het beoogde aanbod buitenschoolse theatereducatie voor seizoen 2015-2016.

Cultuurweb stelt: "Theaterschool Koperen Kees heeft jarenlang een grote rol gehad in het aanbod van binnen- en buitenschoolse theatereducatie in het Westland. Zij verzorgde vele cursussen, lessen en voorstellingen voor kinderen en jongeren. Met het mogelijk wegvallen van deze aanbieder ontstaat nu voor Westland Cultuurweb de opdracht om op zeer korte termijn te pogen een goed nieuw buitenschools theateraanbod voor het Westland in te kopen."



Cultuurweb staat open voor aanbiedingen van alle mogelijke partners in het Westland en eventueel daarbuiten, inclusief Stichting Koperen Kees, mocht zij alsnog besluiten volgend seizoen de lessen te kunnen continueren.

Gezien de korte termijn van inkoop is het voorstelbaar dat de cursussen niet direct aan het begin van het schooljaar starten. Wanneer het niet mogelijk blijkt op deze korte termijn de buitenschoolse educatie voor de gemeente Westland in te kopen, kan worden besloten de inkoop pas per januari 2016 te doen, om meer tijd en voorbereiding aan organisaties te geven dit aanbod voldoende voor te bereiden, zodat een goede kwaliteit geborgd kan worden, motiveert Cultuurweb.

Categorieen:
Westland Algemeen