Ook Westlandia uitgeschakeld in HV-toernooi

Westlandia (zondag) is er woensdagavond niet in geslaagd om door te dringen tot de halve finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi. De Naaldwijkers verloren na strafschoppen van Te Werve.

Westlandia kwam al binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong via Jeroen Spruijt, maar slechts twee minuten later lag de gelijkmaker al in het net. Ook in de tweede helft werd al vroeg gescoord. Ramon Ripson scoorde drie minuten na het fluitsignaal van de scheidsrechter de 2-1.

Maar ook dit keer kon Westlandia niet van de voorsprong blijven genieten. Na iets meer dan een uur spelen viel de 2-2. Dit bleek ook de eindstand en dus moesten strafschoppen uitkomst bieden. Te Werve nam die uiteindelijk beter, waardoor die ploeg naar de halve finale gaat.