Monster niet naar halve finale HV-toernooi

Sportclub Monster is er dinsdagavond niet in geslaagd om de halve finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi te bereiken. Tegen het Haagse Quick stond na 90 minuten een gelijke stand van 1-1 op het scorebord en dus moesten strafschoppen genomen worden. Die nam Quick beter.

Monster kwam al na 24 minuten in de eerste helft op een 0-1 achterstand en Quick bleef daarna doordrukken. Een tweede goal van Haagse zijde kwam er echter niet. Van Westlandse zijde werd er uiteindelijk nog wel gescoord en wel door Mike Peereboom, die vorig jaar nog voor de tegenstander speelde.

In de daaropvolgende strafschoppenserie ging het gelijk op. Bij 6-6 werd Michiel van den Bos de schlemiel aan Monsterse zijde, toen hij de bal tegen de lat schoot. Quick maakte daarna de 7-6, waarna het afgelopen was.

Westlandia (zondag) krijgt woensdagavond de kans om wel door te dringen tot de halve finale. De Naaldwijkers nemen het thuis op tegen Te Werve.