Archief

Tijdelijk bestuur Maassluise muziekschool

De bestuursleden Moerman, Van Leeuwen en Remmerswaal van Muziek@Maassluis hebben hun taken overgedragen. Het zijn de bestuursleden Anker en Smit van Theater de Koningshof, die voorlopig tevens de muziekschool gaan aansturen en waarbij overigens ook Remmerswaal van de partij is.

Deze situatie is echter van tijdelijke aard, omdat er binnen de totale structuur van alle activiteiten van De Koningshof gestreefd word naar volledige transparantie. Daar hoort ook een apart bestuur voor de muziekschool bij, zo staat in de bekendmaking.

Muziek@Maassluis nam in september 2013 de taken van Muziekcentrum OpMaat over. Die laatste instelling is gestopt, omdat de geldkraan werd dichtgedraaid door de gemeenten Schiedam en Vlaardingen, waar OpMaat ook actief was. Het Maassluise college van B en W had in mei dat jaar ingestemd met een plan van Theater Koningshof om een stichting op te richten en zelf muziekonderwijs te gaan geven. Die stichting was Muziek@Maassluis.





Samen met het college van B en W gaat het tijdelijke bestuur op zoek naar geschikte kandidaten voor deze (belangeloze) functie. Affiniteit met muziek in zijn algemeenheid en ervaring in de muziekwereld zijn een vereiste, naast goede bestuurlijke vaardigheden. Geinteresseerden kunnen zich per e-mail wenden tot: Han.remmerswaal@muziekatmaassluis.nl.

Categorieen:
Maassluis Algemeen