Archief

VELO en GDA hebben weinig begrip voor scheidsrechter

De wedstrijd van zondag in de eerste klasse B tussen VELO en GDA (1-1) krijgt nog een staartje. Omdat de scheidsrechter direct na de wedstrijd in de auto stapte zonder het wedstrijdformulier van een akkoord te voorzien, staat de clubs nog de nodige administratieve rompslomp te wachten.

De wedstrijd werd ontsierd door gele en rode kaarten, waarvan drie rode voor VELO-spelers en één voor een GDA'er. Secretaris Louis de Letter toonde zich daar na afloop zeer gefrustreerd over. "Het is in en in triest dat een wedstrijd op deze manier verpest wordt", zei hij tegenover WOS Radio.

"Spelers gaan tot het randje en de scheidsrechter bepaalt dan op een gegeven moment tot hoe ver je kunt gaan. Maar deze scheidsrechter was vanaf het begin af aan zeer streng in de regeltjes", aldus De Letter die weinig begrip had voor sommige kaarten. "In de tweede helft gaf een speler aan dat het tijd was en daar gaf hij ook geel voor. Ook GDA vindt het onbegrijpelijk dat een scheidsrechter op deze manier een wedstrijd negatief beïnvloedt."

Categorieen:
Algemeen