Archief

Line-up Bevrijdingsfeest Maassluis bekend

Het hele programma van het Bevrijdingsfeest Maassluis is dinsdagmiddag bekend geworden. Naast de al eerder bekend gemaakte acts O'G3NE en Wolter Kroes, komen ook Dean Sanders en de jonge ska-groep De Skaggerz naar Maassluis.

Nederpopband De Juf, coverband Helemaal Top en verzoekgroep Funky Piano's maken de line-up compleet. Het festival vindt op 5 mei plaats vanaf 14.00 uur op het parkeerterrein van winkelcentrum de Koningshoek. Om 22.00 uur komt het feest ten einde.

Naast het Bevrijdingsfestival zijn er ook nog activiteiten op Bevrijdingsdag in de Groote Kerk, Immanuelkerk, Theater Koningshof, winkelcentrum Koningshoek, jongerencentrum InBlik en bij ontmoetingscentra De Vliet en De Vloot.

Verder komen er militaire voertuigen naar Maassluis die daarna een ronde maken door het Westland. Om 11.00 uur verzamelen de voertuigen bij het parkeerterrein voor de Schuurkerk.

Een dag ervoor is er een herdenkingsdienst in de Groote Kerk met aansluitend een stille tocht naar het Oorlogsmonument aan het Prinses Julianaplantsoen. Daar worden zoals elk jaar weer kransleggingen gedaan.