Archief

CDA Maassluis wil parken en recreatiegebieden verbeteren

Het CDA in Maassluis wil waar mogelijk een verbetering van de parken en recreatiegebieden in en nabij de stad. Zo wil de partij meer weten over de voortgang van het aantrekkelijker maken van het strandje aan de Oranjeplassen.

Ook het paadje van de Schenkeldijk naar het strandje en het omliggende grasveld kunnen volgens de partij wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Echter is dit wel grondgebied van Hoek van Holland.

In de stad zelf valt het gebrekkige onderhoud aan de paden in het parkje tussen de Schenkeldijk en de dr. Albert Schweitzerdreef de partij op. De christendemocraten willen dan ook graag weten wanneer de paden onderhouden worden en wat het kost om deze paden te verbeteren.

Ook het Wipperspark is niet aan de aandacht van het CDA ontglipt, daar is de verlichting en de verharding punt van aandacht. Ook hier vraagt de partij zich af wanneer de paden weer een onderhoudsbeurt krijgen en wat dit kost. Verder wil het CDA weten of het mogelijk is om de entree van het sportpark beter verlicht kan worden, om zo de sociale veiligheid te vergroten.