Archief

Volleybal: alleen zege dames VELO

De dames van VELO zijn in de promotieklasse opgerukt naar de tweede plaats. De Wateringse dames, die in een goede fase van de competitie zitten, versloegen vrijdagavond middenmoter VV Haaglanden met ruime cijfers: 4-0. Overigens heeft VELO geen kans meer op de titel, de afstand naar koploper DVC is te groot.

In de tweede klasse K verloor Monza de subtopper tegen DEO met 1-3. Monza staat vijfde in de stand in deze klasse. In dezelfde poule kwam PQV/Pijl Solutions met 1-3 tekort tegen het vijfde team van Kratos '08. De Westlandse fusieclub blijft voorlaatste.

De heren van VELO hebben zaterdag in de landelijke tweede divisie nipt verloren van het derde team van Zaanstad. In eigen huis verloor de ploeg uit Wateringen uiteindelijk met 2-3 van de nummer twee op de ranglijst. VELO staat op de veilige en keurige zesde plaats.

In de eerste klasse F was hekkensluiter PQV/Pijl Solutions geen enkele partij voor koploper Kalinko 3. PQV verloor de uitbeurt kansloos met 4-0. In dezelfde klasse verloor ook de andere regioclub Monza. De Monsterse heren kwamen met 1-3 te kort tegen de reserves van Kratos '08. PQV blijft hekkensluiter, Monza staat tiende.