Archief

Veldkorfbal: alleen winst ONDO en CKC Maassluis

Eerste klasse E

De hervatting van de veldcompetitie leverde voor Valto de eerste nederlaag op. De koploper moest op sportpark De Zwet de overwinning laten aan DES. De bezoekers wonnen met 12-10. Valto deelt de koppositie nu met Vriendenschaar, dat als runner-up wist te winnen.

Tweede klasse G

ONDO en CKC Maassluis lijken te gaan beslissen welke ploeg er met het kampioenschap van door gaat. Beide ploegen wonnen na een spannende wedstrijd van hun opponent. Koploper ONDO won op het Juliana sportpark met 9-8 van Tiel'72. CKC Maassluis won op het Wipperspark met 15-10 van Vriendenschaar. ONDO blijft twee punten voorsprong houden op CKC Maassluis.

Tweede klasse H

Dijkvogels opende het tweede gedeelte van competitie met een nederlaag. Op het eigen nieuwe sportpark moest Dijkvogels de overwinning laten aan KVK. De bezoekers uit Kapelle wonnen met 14-10. Dijkvogels staat nu op een zevende plaats. Bij Dijkvogels vond een pre-opening plaats van de nieuwe accommodatie.

Tweede klasse I

ODO heeft de aanval op de koppositie van Merwede met een nederlaag moeten bekopen. De Maaslandse ploeg verloor in Sliedrecht na een spannende wedstrijd met 20-18. ODO heeft nu een achterstand van zes punten op Merwede.