Archief

Overige zaalsporten: winst basketbalheren Eagles

De heren van basketbalclub Green Eagles hebben een knappe zege gepakt in de tweede divisie. De ploeg uit Maassluis, dat een groot deel van het seizoen al is terug te vinden in de staart van deze klasse, versloeg zaterdagavond subtopper Vlijmscherp SVH. In de Wethouder Smithal in Maassluis werd het 97-77.

De dames van Green Eagles hadden geen problemen met hekkensluiter BV Hoofddorp: 82-58. Green Eagles kan dit jaar niet degraderen, ondanks de voorlaatste plaats in de promotiedivisie. In de regionale eerste klasse versloegen de heren van Westland Stars met 57-43 het team van Almere Pioneers. Westland Stars staat in de subtop.

De meeste volleybalclubs in deze regio waren vrij. De dames van VELO kwamen in de promotieklasse wel in actie en verloren zeer verrassend van de nummer laatst in deze poule, Kalinko 2. VELO blijft na deze 2-3 zeperd wel vierde. In de tweede klasse K hadden de dames van Monza geen schijn van kans tegen aanstaand kampioen Punch: 0-4.

De heren van tafeltennisclub Smash verloren dit weekend teleurstellend in de tweede divisie B. De ploeg uit Monster ging in de uitwedstrijd met 7-3 onderuit tegen Bit.nl. Smash staat voorlaatste.