Zondagvoetbal: alleen Schipluiden wint

Westlandia heeft aan de uitwedstrijd tegen Hollandia geen punt overgehouden. Aan de boorden van het IJsselmeer won Hollandia met 1-0 en pakte het drie belangrijke punten in de strijd om direct lijfsbehoud. Westlandia staat zesde op de ranglijst en moet alle zeilen bijzetten om de nacompetitie te halen.

VELO verliet Capelle aan den IJssel zonder punt. Ccv Zwervers revancheerde zich voor de nederlaag eerder dit seizoen in Wateringen. De thuisploeg won met 3-1 van VELO dat tiende staat en zes punten meer heeft dan de eerste p/d-plaats.

De vrije val van Den Hoorn is nog niet ten einde. De promovendus moest in de Bollenstreek de winst laten aan FC Lisse. De thuisploeg won met 1-0 door een benutte strafschop in de tweede helft. In de eerste helft had de keeper van Den Hoorn een strafschop gekeerd. Den Hoorn staat voorlaatste en moet in de resterende zeven wedstrijden het vege lijf zien te redden.

Schipluiden behaalde op sportpark Keenenburg de zesde overwinning van het seizoen. ROAC werd met 2-0 verslagen. Schipluiden staat achtste.