Archief

Zaalhandbal heren: Westlandia weer koploper

Eerste divisie

De reserves van Koorneef/Quintus hebben zich gehandhaafd. In de Van der Voorthal rekende de Heulse ploeg in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen af met de enig overgebleven concurrent voor één plaats in de eerste divisie. Gemini ging met een 29-22 nederlaag terug naar Zoetermeer en mag volgend seizoen uitkomen in de Tweede Divisie. Bij Quintus klopte alles in deze beslissende wedstrijd. Bij rust leidde de thuisploeg al met 17-10. Volgende week sluit Quintus de competitie af tegen AHV Achilles in Apeldoorn.

Bij DIOS kon eindelijk weer de vlag uit voor twee punten. Na negen wedstrijden zonder overwinning werd eindelijk weer eens gewonnen. De reserves van Kras/Volendam werden in de laatste thuiswedstrijd verslagen. In de Ballonhal was de ruststand 15-13 in het voordeel van DIOS. De wedstrijd werd afgesloten met een 28-23 overwinning. Dit seizoen wist DIOS alleen van de reserves van Volendam en BEVO twee keer te winnen. DIOS sluit volgende week het seizoen af tegen Handbal Venlo, dat nog kans heeft op het kampioenschap.

Hoofdklasse D

WPK/Westlandia beleefde een prima weekend. De runner-up zag tot grote vreugde koploper HVV'70 verrassend kopje ondergaan tegen DWS. Zelf tekende de Naaldwijkse ploeg wel voor twee punten en nam zodoende de koppositie weer in. In Hellevoetsluis werd Helius verslagen. De ruststand was 17-10 voor de bezoekers. De overwinning werd behaald met een 32-23 score. Westlandia heeft met nog vier wedstrijden te gaan één punt voorsprong op HVV'70. De komende drie wedstrijden speelt Westlandia tegen ploegen in de onderste regionen en dan moeten zes punten gepakt kunnen worden. In de laatste wedstrijd speelt Westlandia uit bij DWS.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen