Archief

Zaalkorfbal: ODO op herhaling tegen KOAG

Eerste klasse E

ODO gaat samen met KOAG strijden om een p/d-plaats en de degradatieplaats. De Maaslandse formatie had op de laatste speeldag een collectieve off-day tegen KOAG. ODO had aan een gelijkspel voldoende voor een p/d-plaats, maar zag de bezoekers in de Hofstede winnen met 19-12. De ruststand was 12-3 (!) in het voordeel van KOAG. Volgende week zullen beide ploegen op neutraal terrein wederom in het strijdperk treden.

Valto eindigde het debuutseizoen als zesde en kan derhalve terugzien op een prima seizoen. De Lierse ploeg moest in de laatste wedstrijd haar meerdere erkennen in Fortis dat De Lier met een 19-18 overwinning verliet.

Tweede klasse G

ONDO heeft de zevende overwinning behaald. Bij degradant Fluks won de 's-Gravenzandse ploeg met 19-17. Dijkvogels sloot het zaalseizoen af met de elfde nederlaag. In de sporthal van Maasdijk won Vriendenschaar met 20-18. Dijkvogels eindigt als hekkensluiter. Vriendenschaar eindigt samen met ONDO op een gedeelde vierde plaats.

Tweede klasse H

CKC Maassluis heeft de competitie afgesloten als nummer twee van de ranglijst. Tijdens de laatste speelronde deed CKC Maassluis wat het moest doen en won met 16-13 van DVS'69 en wachtte het resultaat van Merwede af. De koploper won en kon in Vlaardingen het kampioenschap vieren. CKC Maassluis eindigde helaas na een sterke eerste fase van de competitie waarin het alle wedstrijden won uiteindelijk als tweede en moet volgend seizoen op herhaling.