Archief

Haaglandia trekt zich terug uit hoofdklasse

Haaglandia/Winston heeft bij de KNVB aangegeven dat het eerste elftal, uitkomend in de zondag hoofdklasse A, niet meer zal opkomen bij de resterende vastgestelde wedstrijden. De KNVB heeft, conform de reglementen, besloten om het team direct uit de competitie te halen.

Door het besluit van de KNVB wijzigt de stand in de competitie. Alle clubs verliezen de behaalde punten tegen Haaglandia en ook de doelpunten zullen worden geschrapt. De ontvangen gele en rode kaarten tijdens wedstrijd tegen Haaglandia komen niet te vervallen.

Westlandia verliest drie punten, maar blijft op een zesde positie staan. Het verschil met koploper De Dijk blijft acht punten. en Steven Olsthoorn ziet vier doelpunten van zijn totaal geschrapt worden.

Door het terugtrekken van de Rijswijkse ploeg wijzigt ook de strijd om de laatste plaats voor de nacompetitie. Quick en De Dijk blijven respectievelijk winnaar van de eerste en tweede periode. De winnaar van de derde periode wordt bepaald over de wedstrijddagen 14 tot en met 26.

Categorieen:
Algemeen