Archief

Agterberg per direct weg bij Excelsior Maassluis

Het bestuur van voetbalvereniging Excelsior Maassluis heeft woensdag de samenwerking met hoofdtrainer Cesco Agterberg voortijdig beëindigd. Het besluit kwam nadat er in een uitvoerig overleg is gebleken, dat er onvoldoende basis bestaat om de samenwerking tot aan het einde van dit seizoen voort te zetten. Dit laat het bestuur weten op de website van de club.

Agterberg werd in zijn eerste seizoen, 2012-2013, bij de tricolores direct kampioen van de hoofdklasse en promoveerde hiermee naar de Topklasse. In het debuutseizoen in de hoogste amateurklasse presteerde Excelsior Maassluis verrassend goed en eindigde het als zesde. In het derde seizoen onder Agterberg en het tweede seizoen in de Topklasse strijdt Excelsior tegen degradatie.

Eerder dit seizoen werd al bekendgemaakt, dat Agterberg en Excelsior Maassluis na drie seizoenen uit elkaar zouden gaan. Agterberg gaat volgend seizoen aan de slag bij sportclub Feyenoord. Zijn opvolger bij de tricolores is Jeroen Rijsdijk, de huidige trainer van SHO.

Categorieen:
Maassluis Algemeen