Zaalhandbal heren: Quintus 2 bijna veilig

De reserves van Quintus hebben een belangrijke overwinning gebokt in de strijd om lijfsbehoud. De Heulse ploeg wist in sporthal De Heuf in Panningen de reserves van landskampioen Targos/BEVO te verslaan. Met nog twee speelronden te gaan heeft Quintus drie punten voorsprong op Gemini dat op de eerste degradatieplaats staat. Volgende week kan Quintus zich in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen in een rechtstreeks duel tegen Gemini veilig spelen.

Quintus nam vanaf de eerste minuut het voortouw. De Heulse ploeg leidde na 12 minuten met 7-3. Na de eerste helft leidden de bezoekers met 12-10. Na tien minuten spelen in het tweede bedrijf was de marge vijf treffers in het voordeel van Quintus: 19-14. Na 60 minuten hard werken won de Heulse ploeg met 23-18.