Archief

GBW: 'Kijk ook naar parkeren Sand-Ambachtstraat'

De op stapel staande metamorfose van het centrum van 's-Gravenzande heeft gevolgen voor het parkeren in de nabijheid. De raadsfractie van GemeenteBelang Westland (GBW) heeft daarom bij het college van B en W aandacht voor de Sand-Ambachtstraat gevraagd.

"De aldaar gesitueerde parkeerplaatsen laten qua infrastructuur nog wel te wensen over. Zeker bij regenachtige dagen is goed merkbaar, dat er weinig afschot aanwezig is. Het lijkt dan wel een kraterveld", aldus GBW-fractievoorzitter Remmert Keizer.

Daarom wil hij van het college weten, of het bereid is de parkeerplaatsen aan de Sand-Ambachtstraat (achter het winkelgebied) op te knappen, zonodig in overleg met de eventuele eigenaren van delen van dit gebied.

Verder wil Keizer weten, wanneer de raad een discussie en/of voorstel kan verwachten over de herbestemming van het naastgelegen gemeentekantoor van 's-Gravenzande. "Wij zien kansen voor een hotel met als doelgroep 50+. Met name de kern 's-Gravenzande heeft alle voorzieningen in de nabijheid voor toeristen", geeft hij als voorzet.