Archief

Zondagvoetbal: alleen puntverlies Den Hoorn

Hoofdklasse A

Westlandia blijft op de vijfde plaats staan. De Naaldwijkers wonnen op sportpark De Hoge Bomen met 5-2 van VOC. Westlandia is bezig aan een goede reeks . Uit de laatste zes wedstrijden werden vier duels gewonnen, werd eenmaal gelijkgespeeld en werd een wedstrijd verloren. Westlandia kan volgende week de eerste seizoenshelft afsluiten in het linker rijtje als het minimaal een punt haalt bij DHC.

Eerste klasse B

VELO is bezig aan een goede reeks. Uit de laatste zes wedstrijden behaalde de Wateringse ploeg vier overwinningen. Daarnaast doet VELO wat het moet doen tegen ploegen onder zich. Na een overwinning op HMSH volgde nu een overwinning op GDA. De Wateringse ploeg won nipt, maar de 1-0 zege was voldoende voor de vierde overwinning van het seizoen. VELO loopt nu verder weg van de onderste plaatsen en staat op een negende plaats. Volgende week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Kocatepe, dat op een degradatieplaats staat.

Tweede klasse C

Den Hoorn heeft aan de thuisbeurt tegen ROAC'79 één schamel puntje weten over te houden. Door de regenval week Den Hoorn uit naar het kunstgras. Na drie nederlagen op rij was de puntendeling weer een lichtpunt voor Den Hoorn. De ploeg uit Midden-Delfland staat nu op gelijke hoogte met dorpsgenoot Schipluiden.

Schipluiden blijft aan de winnende hand. Op sportpark Keenenburg behaalde de thuisploeg de derde overwinning op rij. Nummer 2 VUC kon het niet bolwerken tegen de thuisploeg en verloor met 2-1. Voor Schipluiden betekende het de vierde overwinning van het seizoen.

Karakteristieken

Westlandia - VOC 5-2 (2-0)


Jeroen Spruijt, Nick van Vliet, Steven Olsthoorn (2), Marcel de Bruijn

GDA - Velo 0-1 (0-0)

Michiel Draaisma

Den Hoorn - ROAC 2-2 (1-1)

Donny van den Bos, Donny Slot

Schipluiden - VUC 2-1 (1-0)

Thom van Mil, Dirk Jan Renaud