Archief

Nu 183 matches op Beursvloer Westland

Op Beursvloer Westland 2014 zijn donderdagavond 183 matches gesloten tussen bedrijven, maatschappelijke instellingen en verenigingen. Tot mooiste match werd uitgeroepen een afspraak tussen Middin en visagiste Cynthia Veenman.

Beursvloer Westland is een initiatief van Vitis Welzijn. Deze 'afsprakenmarkt' is voor de vierde keer gehouden. Na drie maal onderdak te hebben genoten bij Priva in De Lier vond de organisatie dit jaar onderdak bij Hamiplants op het complex van FloraHolland.

De instelling Middin, die zich richt op zorgverlening aan mensen met een beperking, houdt op 23 december voor haar cliënten een 'Kerst make-over'dag. Voor die dag heeft de organisatie met zeven bedrijven een match gemaakt, waaronder die met Cynthia Veenman. Zij wilde er eigenlijk niets voor terug hebben, maar zal nu 's avonds gast zijn bij de Kerstviering van Middin.

Overigens zijn vorig jaar lang niet alle matches ook daadwerkelijk uitgevoerd. Van de 191 matches van toen, is zo'n veertig procent echt gelukt. Vitis hoopt dat nu zeker de helft, maar het liefst meer wordt gehaald.

Categorieen:
De Lier Westland Algemeen